W.H.O.L.E. TRANSFORMACIJA – PROGRAM

 

 

ENERGIJSKI POSPEŠEK IN COACHING, kombinacija življenjskega coachinga in energijske podpore

To je moj edinstven program, individualno 12-tedensko transformativno potovanje za visoko senzitivne ženske, ki si želijo premika v smeri doseganja svojega polnega potenciala, ustrezne skrbi zase ter bolj kvalitetnih razmerij in življenja.

Program je učinkovit, ker je individualen, vključuje energijsko delo, ki podpira in pospešuje transformacijo, ter Whole Person coaching, kjer se transformacija dogaja.

Prvi teden programa postreže s precej potrebno dodatno dozo življenjske energije za tvoj sistem, kar poveča njegovo (tvojo) kapaciteto za sprejem globokega transformacijskega coachinga v tednih, ki sledijo.

Osredotočili se bova nate, na tvoje življenje, na tvoje izzive in na tvoje cilje; obravnavali jih bova celovito in globoko.

Tvoje notranje opolnomočenje v življenju, ki te podpira, bo najina zvezda severnica.

 

 

KOMU JE PROGRAM NAMENJEN?

Se počutiš, kot da si ves čas pod stresom, preplavljena, utrujena ali pod prevelikim pritiskom?

Imaš težave s tem, da razpoloženje, čustva in energija ljudi okrog tebe preveč vpliva nate? Bi rekla, da ima nekako vse (in vsi) učinek nate?

Se trudiš, da bi zmogla, obvladala in zdržala, a ti vseeno zmanjka in eksplodiraš – ali pa zbežiš in se zatečeš v samoto?

Se počutiš, da te drugi ne razumejo in ne spoštujejo, morda celo člani tvoje družine?

Ali večkrat podvomiš vase?

 

Če čutiš ali doživljaš kaj od tega – vem, kako je. Nisi edina, ki to doživlja. Pravzprav se to, kar sem opisala, lahko zgodi komurkoli. In se dogaja. A osebam, rojenim z lastnostjo visoke senzitivnosti, se to dogaja bolj zlahka in pogosto.

Visoka senzitivnost ostane s tabo celo življenje, a lahko se naučiš več o njej in narediš prilagoditve, ki bodo tvoje življenje olajšale ter dopustile darovom, da zablestijo. 

Kot strokovnjakinja za visoko senzitivnost te bom podprla in ti pomagala razumeti bolje ne samo visoko senzitivnost, temveč tudi tebe samo in tvoje življenje.

 

ZAKAJ BI IZBRALA TA PROGRAM?

Ta W.H.O.L.E. transformacijski program je zate, če želiš:

-> biti dobra menedžerka sebe, svoje visoke senzitivnosti in svojega življenja,

-> izboljšati kvaliteto svojih razmerij,

-> premagati svoje dvome in neudobje ter

-> najti načine, kako biti avtentična.

 

Ta program ni zate, če ti je ljubše le sanjati o vsem tem, ne pa dejansko opraviti dela, ki je potrebno, da to dosežeš.

Transformacija in resnične spremembe terjajo čas in trud, moraš biti pripravljena vztrajati in si stati ob strani. Lahko te vodim, podpiram, a ti si tista, ki mora opraviti potrebno delo.

 

Bi bila rada zmožna prepoznati, aktivirati in uporabiti svojo moč za to, da vplivaš na svoje življenje in dobrobit?

Kako bi se ti zdelo, če bi jasno razumela, kako sprejemati odločitve, ki so spoštljive (tudi) do tebe, ter hkrati imela tudi orodja in samozavest, da jih sprejmeš in se jih držiš?

 

V prvem tednu programa bo energijska podpora napolnila tvoje zaloge življenjske energije in očistila kanale, po katerih energija doteka v tvoje telo, kar ti bo omogočilo bolj učinkovito obnavljanje svojih zalog. Kasneje se bova posvetili načinom, kako lahko dnevno spremljaš in dviguješ svojo energijo.

V nadaljevanju bova s coachingom razrahljali rigidnost tega, kar je, in izzvali status quo, pogledali tvoj sistem vrednosti in meja, izzvali tvoja omejujoča prepričanja, pregledali vzorce, ki jih imaš in te ne podpirajo, ter preverili, kako je tvoje življenje usklajeno s tvojimi potrebami in željami.

Izdelali bova strategije, kako preskočiti ovire in izkoristiti obstoječe priložnosti, ustvarili bova nove sisteme, ki te bodo podpirali pri prepoznavanju svoje vrednosti, povrnitvi spoštovanja do sebe ter postavljanju meja.

 

VEČ O TEM, KAJ JE COACHING          VEČ O TEM, KAJ JE ENERGIJSKA PODPORA

 

Po vsakem srečanju boš imela:

 • boljše in jasnejše razumevanje sebe in svojega življenja,

 • raznolike prakse, orodja, tehnike in strategije z različnih področij,

kar ti bo pomagalo živeti svoje življenje na trajnosten način, na način, ki spoštuje tebe in tvojo visoko senzitivnost.

 

Med posameznimi srečanji ne boš prepuščena sama sebi, podpirala te bom pri udejanjanju načrtov in ti pomagala na tvoji poti naprej.

 

Po treh mesecih se boš počutila opolnomočeno od znotraj, da boš lahko bila in živela kot tista Ti, ki zares si – ne tista Ti, ki jo drugi pričakujejo od tebe.

 

Tekom tega transformacijskega popotovanja boš izkusila naslednje W.H.O.L.E. korake:

W

Opredelili bova, kje se nahajaš, kam želiš iti in kaj je pomembno zate.

H

Ko se bova ukvarjali s posameznimi temami, jih bova ocenili in pregledali celovito.

O

Opredelili bova ovire in priložnosti.

L

Tekom teh 12 tednov bova krepili tvojo notranjo iznajdljivost in vire moči.

E

Ko boš izvajala svoje akcijske korake in uresničevala svoje cilje, te bom spodbujala, podpirala in vodila; pomagala ti bom biti odgovorna do sebe in svojih ciljev ter proslavljati tvoje uspehe, majhne in velike.

 

ČE IZBEREŠ TA 12-tedenski PROGRAM, BOŠ PREJELA:

 • 3 energijske podpore na daljavo (skupno trajanje je 150 minut)
 • 11 transformacijskih spletnih coaching srečanj (skupno trajanje je 12 ur)

  • potekajo po spletu, z uporabo Zoom video konference

Bonusi:

 • podpora po elektronski pošti med srečanji v vrednosti 500 EUR

  • moja sprotna pomoč, spodbuda in vodstvo, da te podpre, ko boš uvajala stvari v svoje življenje in/ali izvajala akcijske korake;

 • Začetni set za visoko senzitivne – dve e-knjigi v vrednosti 70 EUR;

 • preprosta dnevna energijska praksa

  • podprla te bo pri bolj učinkovitem obnavljanju svoje energije;

 • dnevnik za spremljanje nivoja energije

  • pomagal ti bo, da se začneš bolj zavedati nivoja svoje energije in splošnega počutja.

 

Program 

Teden 1:

3 energijske podpore po 45-50 minut

(vsaka vključuje 5 do 10 minut dolg Zoom klic).

Teden 2:

eno 120-minutno coaching srečanje (Zoom).

Teden 3 – 12:

10 coaching srečanj po 60 minut (Zoom).

 

INVESTICIJA

To je investicija, ki ti bo spremenila življenje. Znaša 2.000 EUR.

 

Si se pripravljena zavezati k svoji preobrazbi?

 

Pošlji povpraševanje.

 

     

Sporočilo                      

                          

 

Te zanima le posamezno srečanje?

Pokukaj semle ->  Na hitro uredi visoko senzitivnost

 


*Opozorilo:

S tem programom ne nudim terapije ali zdravljenja. Nisem terapevtka in ne zdraviteljica.

Energijska podpora je podpora tvojemu telesu s pomočjo dodatne, nevtralne, življenjske energije.

V primeru, da imaš zdravstvene težave, predlagam, da se posvetuješ s svojim zdravnikom.


 

BESEDE MOJIH STRANK:

 

Za sodelovanje z Manco sem se odločila, da bi bolje razumela sebe in svoje načine delovanja. Pričakovala sem, da se bom osebnostno spreminjala v smeri prilagajanja zahtevam zunanjega sveta. Vendar me je Manca, bolj kot k spremembam, vodila k sprejemanju sebe. Visoko senzitivnost mi je približala kot dar. Začela sem jo sprejemati in z njo nastopati na odru življenja. Naučila sem se slediti svojim načinom delovanja. Tista prijetna sem še okrepila, neprijetna sem se učila obvladovati. Premaknili sva silne ovire nevrednosti in vloge žrtve. Moč in pogum sta se z vsakim srečanjem krepila.“

V preteklih iskanjih sem pogrešala strokovnjaka, ki bi razumel visoko senzitivnost. Če sem bila drugje ovrednotena kot “preveč občutljiva” in “da bo treba pogumneje vstopati v svet”, sem se pri Manci naučila vstopati v svet točno takšna kot sem, z vso pravico, vrednostjo, celo odgovornostjo do sebe.

Vsakomur s prilepko “preveč občutljiv” bi priporočila sodelovanje z Manco, ker bo sebe prepoznal in sprejel v povsem novi luči. Na nas je stopiti na pot samospoznanja in sprejemanja, s trdno voljo in odločitvijo. Lažje in hitreje gre, ko si voden. Manca je na tej poti dragocena pomoč in vodstvo.“

– Julijana, Ljubljana

 

„Za delo z Manco sem se odločila, ker sem iskala nekoga, ki bi poznal lastnost visoke senzitivnosti, in pogovarjati se z nekom takim je bilo zelo koristno. Manca je zelo prijetna oseba. Še posebej mi je bilo všeč, kako zelo pozorno me je poslušala ter mi pomagala spoznavati in dajati v red moje misli in čustva. Ni mi govorila, kaj je prav ali kaj naj storim, ampak mi je pomagala najti moje lastne odgovore. Všeč mi je bilo tudi to, kako mi je na praktičen način pomagala, da sem naredila spremembe v mojem vsakdanjem življenju.

Tudi njeno uvodno raziskovalno srečanje mi je zelo pomagalo, saj sem si tako lahko naredila mentalni zemljevid svojega življenja: kdo sem, kaj si želim, kaj so moji cilji, moje vrednote. To je bila zame nova izkušnja, taka, ki mi je dala moč, saj mi je dala nekakšen kompas, da se znajdem v življenju.

Vesela sem, da sem imela priložnost sodelovati z njo in vsakogar bi spodbudila k temu.“

– Ivi, Grčija

 


 

<- Nazaj na storitve

 

Fotografiji:

Metulj: Margaret Van de Pitte, Pixabay

Jaz: Anja Benedik