Storitve

 

Poznaš tiste občutke dvomov vase, ker so tvoje zaznave in izkušnje tako drugačne kot jih ima večina ljudi?

Si želiš, da ne bi bila tako občutljiva in preplavljena z vsemi dražljaji?

Imaš občutek, da izgubljaš sebe in težko rečeš ne?

 

 

 

Pozdravljena. Vesela sem, da si tu.

Moje ime je Manca Klinar in sem certificirana življenjska coachinja za senzitivne ženske.

Senzitivnim in visoko senzitivnim damam pomagam premagati njihove dvome in nelagodja ter najti načine kako biti avtentične, tako da imajo lahko kvalitetna razmerja v življenju.

Če si ena izmed njih, ti zaupam mojo resnično nalogo: pomagam ti videti, razumeti in upravljati tvojo senzitivnost in izzive v življenju ter te vodim, kako suvereno biti tista prava Ti.

 

 

S svojimi individualnimi storitvami te lahko podprem, da to dosežeš. 

Pri delu z menoj ti bodo moje razumevanje in poznavanje visoke senzitivnosti ter edinstven celosten pristop nudili varno okolje, v katerem boš lahko delila, raziskovala, glasno razmišljala, čutila svoja čustva in našla svoje rešitve, izkusila a-ha trenutke, pridobila uvide in čutila, da si dovolj.

 

Želiš zgolj posamezno izkušnjo dela z menoj? -> Na izbiro sta coaching/svetovanje ali -> energijska podpora

Iščeš preobrazbo? -> Vabljena v W.H.O.L.E. Transformacijo.

Te zanima coaching? -> Izberi Na hitro uredi visoko senzitivnost

Te zanima energijska podpora? -> Izbiri sta posamezna izkušnja ali -> paket treh srečanj

 

Želiš izvedeti več o coachingu ali energijski podpori?

Da, povej mi več o coachingu!       Da, povej mi več o energijski podpori!

 

∞  NA HITRO UREDI VISOKO SENZITIVNOST

V tem enournem coaching/svetovalnem srečanju boš pridobila boljše razumevanje o stvareh v tvojem življenju, ki so povezane z visoko senzitivnostjo, spoznala možne rešitve za tvoje težave ter prejela orodja in prakse, ki jih potrebuješ.

 

∞  W.H.O.L.E. TRANSFORMACIJA – PROGRAM ZA VISOKO SENZITIVNE ŽENSKE

To je moj edinstven program, individualno 12-tedensko transformativno potovanje za visoko senzitivne ženske, ki si želijo premika v smeri doseganja svojega polnega potenciala, ustrezne skrbi zase ter bolj kvalitetnih razmerij in življenja.

Program je učinkovit, ker je individualen, vključuje energijsko delo, ki podpira in pospešuje transformacijo, ter Whole Person coaching, kjer se transformacija dogaja.

 

∞  POSAMEZNA DOZA ENERGIJSKE PODPORE

Ta posamezna energijska podpora ti bo dala močno potrebno okrepitev energije in dopolnila tvoje zaloge.

 

∞  OBNOVI IN DVIGNI SVOJO ENERGIJO

S tem paketom treh energijskih podpor na daljavo bo tvoje telo prejelo spodbudo močno potrebne nevtralne življenjske energije Zemlje, ki bo pripomogla k tvojemu boljšemu počutju, boljši koncentraciji in bolj učinkovitemu dnevnemu polnjenju tvojih zalog energije. Učinek bo globlji in bo presegel to, da se dobro počutiš in si manj utrujena.

 

Želiš izvedeti več?

Klikni na posamezno sliko spodaj in si poglej več o posamezni storitvi.

 

                                           

 

Ne najdeš tistega, kar želiš, ali ne veš, kaj bi bilo zate najbolj primerno?

Pošlji mi sporočilo, v njem podeli, kaj potrebuješ in želiš, in skupaj bova našli pravo rešitev zate.

 

manca@mancaklinar.com


 

– PRIJAZNE BESEDE – 

Za sodelovanje z Manco sem se odločila, da bi bolje razumela sebe in svoje načine delovanja. Pričakovala sem, da se bom osebnostno spreminjala v smeri prilagajanja zahtevam zunanjega sveta. Vendar me je Manca, bolj kot k spremembam, vodila k sprejemanju sebe. Visoko senzitivnost mi je približala kot dar. Začela sem jo sprejemati in z njo nastopati na odru življenja. Naučila sem se slediti svojim načinom delovanja. Tista prijetna sem še okrepila, neprijetna sem se učila obvladovati. Premaknili sva silne ovire nevrednosti in vloge žrtve. Moč in pogum sta se z vsakim srečanjem krepila.“

V preteklih iskanjih sem pogrešala strokovnjaka, ki bi razumel visoko senzitivnost. Če sem bila drugje ovrednotena kot “preveč občutljiva” in “da bo treba pogumneje vstopati v svet”, sem se pri Manci naučila vstopati v svet točno takšna kot sem, z vso pravico, vrednostjo, celo odgovornostjo do sebe.“

Vsakomur s prilepko “preveč občutljiv” bi priporočila sodelovanje z Manco, ker bo sebe prepoznal in sprejel v povsem novi luči. Na nas je stopiti na pot samospoznanja in sprejemanja, s trdno voljo in odločitvijo. Lažje in hitreje gre, ko si voden. Manca je na tej poti dragocena pomoč in vodstvo.“

– Julijana, Ljubljana

 


 

Bi me rada bolje spoznala, preden investiraš v individualno delo z mano?

Odličen način, na katerega lahko to storiš, je, da se pridružiš moji brezplačni Facebook skupini Whole Sensitive Women. Komunikcija v skupini poteka v angleščini. Čakamo te tukaj.

 

Avtorji fotografij

Moja fotografija: Anja Benedik

Fotografija rok: Gerd Altmann, Pixabay

Fotografija metulja: Margaret Van de Pitte, Pixabay