Sporočilo angelov za leto 2020 – odgovor na vprašanje

 

Kaj nam lahko najbolj pomaga preživeti kar najboljše leto 2020, kaj nam lahko pomaga, da smo čimbolj to, kar smo, v letu 2020 in živimo čim bolj kvalitetno svoje življenje? Hvala.”

 

∞ Dodatno sporočilo za visoko senzitivne osebe lahko najdete tukaj. ∞ 

 

Zvočni posnetek:

(Trajanje 11:04)

Prepis zvočnega posnetka:

“Leto 2020 je čas velikih sprememb, čas velikih šiftov, če tako hočeš. V tem času ne boste vedeli ne kje je spredaj, ne kje je zadaj, ne kam greste, ne kje ste, če … ne boste pazili na svojo vibracijo, na svojo energijo in na to, da ste prizemljeni, da ste osrediščeni v sebi, da veste, kdo ste in da se zavedate tega, kar se dogaja. Da se zavedate, da obstaja tok in da obstajate vi in da ste vi gonilna sila svojega življenja in da imate vpliv. Da imate vpliv, če se ga odločite imeti. Če se odločite delovati, če se od-ločite od stagniranja, od tega, da vas življenje živi, meče sem in tja, in da vam življenje – in drugi in okoliščine in vse ostalo – narekuje, kako vi živite svoje življenje, kako se vi počutite in tako dalje.

Za tiste, ki ne boste izbrali biti žrtev, ki boste izbrali druge načine, predvsem pa, ki boste izbrali delovati, je pomembno to, da se zavedate, da je potrebno skrbeti zase, za svojo vibracijo, za svojo prizemljenost.

Prizemljenost vam daje energijo, prizemljenost vas ohranja v telesu. Biti v telesu, biti polno v telesu, vam pomaga nabrati energijo, vam pomaga vedeti, kdo ste, vam pomaga videti širšo sliko in vam pomaga k večjemu zavedanju, k boljšemu zavedanju, pomaga vam iti dalje na bolj lahkoten način. Pomaga vam biti prisotni v sedanjosti, kajti, če ste samo v umu, potem neprestano premlevate sem in tja, a hkrati niste povezani s svojim telesom in to vam onemogoča, da bi brezhibno in lahkotno pluli dalje, kajti vaše telo je plovilo in vaše telo vam omogoča, da slišite njegova sporočila, če mu le prisluhnete. Vaše telo vam neprestano sporoča, kaj se dogaja, kaj se dogaja z vami, kako vi se odzivate na nekaj, kako vi delujete, kako določene stvari okrog vas vplivajo na vas in kaj se dogaja v vas. A to vam je dostopno le, če temu posvečate pozornost, če se s tem ukvarjate. Da se s tem ukvarjate, pomeni, da morate upočasniti, in da bi upočasnili, se morate zavedati, da je to potrebno.

Ne zgolj trpati vase informacij, ne zgolj slediti temu toku, temu hitremu toku in se prepuščati vsem možnim dražljajem, ampak da aktivno rečete: „Ne! Stop! Tu se ustavim. Ne bom sodelovala. Ne bom sodeloval. Zame to ni dovolj dobro. Jaz izbiram upočasnitev. Jaz izbiram drugačno delovanje.“

Kajti hitro delovanje lahko kaj hitro privede do centrifuge in centrifuga vas izvrže. Seveda ne tista centrifuga v pralnem stroju, ampak zamislite si ciklon, orkan. Ko je vrtinec in se vrti in se vrti in se dviga in se dviga in … nekje je tega konec in tam, če ste v tem toku, nimate moči, nimate te moči. In če ste v tem toku, na obrobju tega, vas slejkoprej izvrže. A kadar delujete, to pomeni, da se postavite v center tega ciklona, tega orkana, tega vrtinca. In verjetno ste že kdaj slišali: tam v centru je najbolj mirno, je najbolj tihó. In tam imate možnost odločitve, tam imate mir in prostor, da ste, in tam vrtinec ne vpliva na vas, vas ne meče sem in tja. Zato: upočasnite se in VI IZBIRAJTE, kako boste delovali, ali boste delovali, kdaj boste delovali in iz kakšne pozicije boste delovali.

Ne reagirajte, ampak premišljeno izbirajte, premišljeno delujte. Delujte IZ SEBE, iz svojega centra. Zato je tako pomembno, da veste, kdo ste, da veste, kakšni ste, da veste, kaj vas podpira, kaj vas ne podpira, da poznate svoje močne točke, da poznate svoje šibke točke. Svojo svetlobo, svoje darove in svojo senco, tisto, na kar niste ponosni. Če se tega zavedate, potem ste že korak pred to svojo senco, kajti veste, da je tam, ne slepite se, da je ni, in lažje pazite nanjo. Ni v bistvu več vaša senca, saj ste jo osvetlili in je pač vaš malo manj priljubljen del.

A bolj, kot imate – kot bi vi temu rekli mogoče – „na broju“ te svoje lastnosti, bolj celoviti ste, več delčkov sebe poznate, več delčkov sebe dovoljujete, bolj celoviti ste in bolj vi ste, bolj to ste, kar ste prišli biti, in več vas je v vas. In več vas kot je v vas, manj je prostora za druge. Manj je prostora za druge energije, za druga čustva, za vse ostalo. Bolj se zavedate, več se zavedate, manj je prostora za druge, bolj bo to vaše. In bolj vaše je, bolj bo usklajeno z vami, kajti vi ste tu zato, da svojo energijo daste v svet in s to svojo energijo prispevate k delovanju sveta, k vibraciji celotnega človeštva.

Brez vas ne bi bilo isto in če vi niste točno to, kar ste, če ste se odmaknili od sebe, zato ker ste se morali, da bi preživeli, zaradi kakršnegakoli razloga, imate možnost, da pridete nazaj. Odločiti se je potrebno. Odločiti, dati namero in, če ne veste, kje začeti, dati namero, postaviti vprašanje Vesolju, Bogu, karkoli za vas deluje, vašemu Višjemu jazu, komurkoli, a postavite vprašanje: „Kje naj začnem?“ In ne iščite odgovora, ampak postavite vprašanje, dajte namero „Rad bi, rada bi to ali to …“ in potem bodite odprti za odgovore.

Bodite odprti za karkoli vam pride nasproti, naj bo to vaša misel, čustvo, pesem, besedilo, črka, beseda, človek, ki vam nekaj pove, nek spomin, slika, karkoli … Bodite odprti in dovolite si prejeti odgovor. Prav tako si dovolite stopiti na to pot, dovolite si biti vi, dovolite si sprejeti celotnega sebe, celotno sebe. In dovolite si imeti radi sami sebe. To je vaša ultimativna naloga, vaš najpomembnejši cilj. Da prebudite ljubezen do sebe v vsakem danem trenutku, ne glede na to, kaj ste, kakšni ste, kdo ste, kaj doživljate, kaj ste storili, česa niste storili, kaj nameravate storiti. Imeti radi sami sebe. Sprejemati sami sebe. In dovoliti si biti to, kar ste. Kar ste se rodili, da boste. Postali oziroma bili.

V letu 2020 bo to izjemnega pomena. Lahko se bo zgodilo hitro, lahko pa bo to povezano z velikimi težavami. (…) To je odvisno od tega, kako pretočni boste, kako dovzetni boste za znamenja in kako se boste zmožni prepustiti temu toku. Kakšno namero si boste postavili za leto in kako boste delovali od začetka dalje.

To je naše sporočilo za leto, ki vas čaka.”

(Kanalizirala Manca Klinar, 25. decembra 2019)