Sporočilo angelov za leto 2020 – dodatno sporočilo za visoko senzitivne osebe

 

“A imate kakšne posebne napotke ali pa predloge, ideje za visoko senzitivne osebe v letu 2020? Hvala.“

 

Predhodno sporočilo, na katerega se to sporočilo navezuje, lahko najdete tukaj. ∞

 

Zvočni posnetek:

(Trajanje 14:46)

Prepis zvočnega posnetka:

Hm, za visoko senzitivne leto utegne biti še posebej težko oziroma naporno. Še bolj se boste morali vračati v svoj center, še bolj bo potrebno skrbeti zase, več izzivov bo, da boste zmogli poskrbeti zase, več bo, hm, ovir in bolj se boste … bolj močno, bolj močna bo morala biti vaša volja, da se odločite za to, da boste vi poskrbeli zase, da boste vi to, kar ste, da boste vi dovolili sebi, da ste to, kar ste, in verjeli vase, da boste vi vedeli, da ste v redu, da ste vredni in da vaša lastnost ima namen.

A kakor bo več izzivov in preprek, da pridete do tega, tako bo tudi, recimo temu nagrada, ko pa boste do tega prišli, toliko večja. Kajti naslednje leto bo pospešilo vse, kar se bo dogajalo. Zato, če greste v napačno smer, boste pospešeno, hm, če rečemo temu tako, zgrmeli v prepad. Če boste šli v smer, ki vas podpira, boste hitreje in bolj potentno prišli do rezultata.

Če povemo drugače: če boste skrbeli zase bolje, če boste več pozornosti posvečali sebi, če boste si na jasnem, da to, da poskrbite za svoje potrebe, da postavite sebe na prvo mesto, s tem niste egoistični, ampak s tem pomagate tudi vsem drugim, saj, ko ste vi dobro, lahko dobro delite. Ko vi niste, delite to, kar ste in to je ne-dobro, to je pomanjkanje, to je slaba volja, utrujenost, pomanjkanje energije in to delite. Torej, če boste se tega zavedali in si brez krivde ali pa boste krivdo ukrotili in če si boste vzeli čas, potem boste poplačani z bolj močnimi darovi, z bolj močno izraženostjo teh vaših darov, lažje boste videli, kaj vse zmorete, lažje boste to aktivirali, lažje boste to, kar ste. Vse vam bo olajšano, ker si boste dali to, kar potrebujete, in življenje, če temu tako rečemo, vas bo nagradilo.

Zato je tako zelo pomembno, da, prvič: poskrbite zase, da ugotovite, kaj vi nujno potrebujete, da ugotovite, kaj je druga stvar na lestvici te nujnosti, kaj je druga, recimo temu skupina prioritet, da vi potrebujete, in si to potem dajete, skrbite zase na dnevni ravni. Skrbite za čas zase, skrbite za počitek in skrbite tudi za to, da vi spoznavate sami sebe, da vi veste, kdo vi ste, da spoznavate svoje darove. In tudi za to, da ugotovite, kaj točno vi potrebujete, kar vas podpira, potrebujete boljše poznavanje sebe, potrebujete ozavestiti, kaj je tisto, kar je vaša stvar, kaj je tisto, kar vi potrebujete, kako se pri vas kaže visoka senzitivnost, kaj najbolj potrebujete, kaj je tisto, kar ste najbolj zanemarjali, in kaj je tisto, kar vam okolica najbolj otežuje izpolniti. In tisto je najbolj pomembna stvar. Zato temu, s čimer ste do sedaj imeli največ težav, da bi naredili, temu posvetite dodatno pozornost.

In zato, kot smo rekli: skrbeti zase, lestvica prioritet, lestvica potreb, ki jih potrebujete zadovoljiti, da boste vi lahko funkcionirali. In kar si boste dodatno dali, bo še dodaten bonus za vas, vas bo še dodatno katapultiralo naprej. In če ostanemo pri tej rdeči niti: bolj, ko boste dajali sebi, bolj boste odklepali sebe. Lažje si boste dovolili biti vi, lažje boste prepoznali, da to, kar imate, so darovi, manj samoumevno se vam bo zdelo, manj čudno se vam bo zdelo, in lažje boste stali vi v sebi, lažje se boste postavili v sebi. Pozabili smo povedati, da je za vas prizemljevanje izjemnega pomena, kajti vi zelo močno procesirate v možganih, veliko ste v umu, zato potrebujete dodatno prizemljevanje, dodaten stik z zemljo, dodatno ozaveščanje in zavedanje tega stika z zemljo, tudi če samo stojite in si predstavljate, da imate korenine v zemljo in da zemlja pošilja energijo gor vam, vi pa njej tisto, česar ne potrebujete. To je zelo pomembno, to je dodatnega pomena.

In bolj ko boste v tej svoji energiji, lažje boste ostali v njej in lažje bo prišlo do izraza vse, kar vi ste, bolj se boste začeli zavedati tega, bolj boste znali ceniti to in bolj trdni boste postajali v sebi. In s tem, ko boste vi bolj trdni v sebi, bolj boste lahko počeli to, kar je vaš namen na Zemlji, bolj boste lahko začeli, hm, če rečemo tako, dvigovati vibracijo tega, kar je sedaj zanemarjeno. Vibracijo empatije, ljubezni, čuta do sočloveka, do živali, do rastlin, do Zemlje, do narave, to ste vi prišli sem povečevati. Sem mislimo na Zemljo. To, da skrbite za druge, a ne za ceno sebe. Ampak s tem, ko vi ste to, kar ste, učite z zgledom tudi druge. A če ste vi izčrpani samaritan, vam nihče ne bo želel slediti. A če ste vi poskrbeli zase in boste tako pomagali drugim, boste s tem zgled, ki ga je vredno posnemati, zato ponovno poudarjamo: skrb zase.

Kar bi še radi povedali, je, da ste vi prišli ozaveščat človečnost, pozornost do drugega, skrb za soljudi, skrb in pozoren odnos, višje moralne standarde, medsebojno povezovanje, a hkrati tudi skrb zase. Tega se je potrebno zavedati. Imate svoj namen. A za to, da boste ta namen izpolnili, potrebujete poskrbeti zase. To so vaše velike lekcije.

Kar je pomembno za visoko senzitivne osebe, je tudi to, da bodo energije še bolj intenzivne v letu 2020, zato si privoščite še več časa zase, še več počitka in še bolj spremljajte svoje telo, svojo zalogo energije, svojo zalogo zabasanosti z dražljaji, še bolj bodite zavestni. Skrbite za to, da znate upravljati s svojimi čustvi, da znate prepoznavati svoja čustva, da veste, kako jih izraziti, da veste, kako poskrbeti za tisto, kar mora ven – na zdrav način. Vse to bo potencirano, vse se bo odvijalo hitreje, bolj intenzivno.

In tudi, če se vam bo zdelo, da se izgubljate, se samo ustavite, vrnite v svoj center. Lahko se vrnete tako, da si daste dlani na srce, ali tudi samo eno dlan ali da samo pomislite na srce, pomislite na črto, ki gre od glave skozi srce do popka dol v zemljo in se poskusite naravnati na to črto in se povezati s svojim dihom. To ne traja dolgo, lahko pa spremeni vse. Zato, kadar boste v paniki, kadar boste v stiski, ustavite se, spomnite se na dih, spomnite se, da je vaše srce vaš varen prtostor, spomnite se, da ste lahko varni. Če vam to pomaga, se objemite, dotaknite se telesa in si s tem dajte neko tolažbo, neko varnost, ali pa se umaknite, če je to mogoče. Nekam na samo, nekam, kjer se počutite varni, in tam zadihajte in se tam vrnite v svoj center. Pomebno je upočasniti.

Torej, da še enkrat ponovimo: skrb zase in upočasnitev.

Na lep ali manj lep način boste v letu 2020 prisiljeni biti vi, to, kar ste, vedno bolj to, kar ste. In ste čudovita bitja, vsi vi ljudje. In na Zemlji ste zato, da se tega spomnete. Dogodki, ki se vam dogajajo, so tam zato, da izkušate različna čustva, različna stanja, da dobivate različne izkušnje in da se učite lekcij, ki se jih sicer ne bo mogli. Vedno je neka lekcija, ki se je v posameznem življenju, v tem življenju, želite naučiti. Ena od lekcij je tudi ta, da se imate radi take, kakršni v vsakem danem trenutku ste.

In naj zaključimo s tem: mi vas obožujemo, mi vas imamo radi, mi smo tu, da vam pomagamo, da vas morda usmerjamo, da vas, da vam pošiljamo ljubezen.

A ne glede na to, kako močna, velika, silna je naša ljubezen do vas, namesto vas ne moremo narediti čisto nič. To je vaše življenje. Živite ga po svoje.

Z ljubeznijo vas blagoslavljamo in se poslavljamo.

Mi, Angeli“

(Kanalizirala Manca Klinar, 25. decembra 2019)