Politika zasebnosti

Vsebina se nanaša na spletno stran www.mancaklinar.com, ki jo upravljam Manca Klinar (Coaching in svetovanje za senzitivne, Manca Klinar, s. p.), in na podatke, ki jih zbiram preko te spletne strani. Varovanje osebnih podatkov, pridobljenih v okviru in za potrebe pogodbenega razmerja, je opredeljeno v posamezni pogodbi oziroma predstavljeno stranki na drug ustrezen način.

S prijavo na e-novice ali s poslanim sporočilom preko kontaktnega obrazca soglašate s tem, da zbiram in obdelujem vaše osebne podatke, ki ste mi jih posredovali.

Varstvo osebnih podatkov jemljem zelo resno. Vaše osebne podatke varujem v skladu s to politiko zasebnosti. Kot upravljavka spletne strani sem zavezana tudi k spoštovanju Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (Uredba) in veljavnega zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Osebni podatki, ki jih zbiram:

  • ime in naslov elektronske pošte,

  • podatki o napravi ali drugi dnevniški podatki, ki ne omogočajo identifikacije – takoimenovani piškotki (več o tem v Politiki piškotkov).

Način zbiranja osebnih podatkov:

  • ime in elektronski naslov: te podatke pridobivam, če mi jih izrecno sporočite,

  • piškotki: podatke o napravi ali druge dnevniške podatke avtomatično pridobivam, ko obiščete mojo spletno stran (več o tem v Politiki piškotkov).

Posredovanje osebnih podatkov ni pogoj za obisk spletne strani www.mancaklinar.com. Do trenutka, ko posredujete osebne podatke (ime in naslov elektronske pošte), so vsi podatki, ki jih avtomatično pridobivam z vašim obiskom mojih spletnih strani (piškotki), anonimni podatki in identitete uporabnika ne ugotavljam, niti to ne bi bilo možno.

Namen zbiranja in uporaba osebnih podatkov:

Osebne podatke zbiram v skladu z namenom, za katerega ste mi jih posredovali – za pošiljanje e-novic, na katere ste se prijavili, ali za kakšno drugo dejanje (npr. prenos e-knjig). Na vaš elektronski naslov vam bom pošiljala e-novice največ enkrat tedensko oziroma dvakrat mesečno (odvisno od tega, na katere vrste novice ste se prijavili); prejemali boste obvestila o prispevkih in informacije o aktualnih dogodkih v zvezi z visoko senzitivnostjo in/ali osebno in duhovno rastjo, o programih, delavnicah ali predavanjih.

Posredovane osebne podatke obdelujem in uporabljam zato, da lahko spremljam, kaj vas zanima, in da vam lahko pošiljam relevantne vsebine. Posredovanih osebnih podatkov ne bom uporabila za drug namen.

Pravna podlaga:

Osebne podatke zbiram na podlagi vašega soglasja.

Shranjevanje podatkov:

Osebne podatke (ime in naslov elektronske pošte), ki ste mi jih posredovali ob prijavi na e-novice ali kako drugače, hranim do preklica.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete in se odjavite od prejemanja mojih e-novic (gumb za odjavo je na dnu vsakega elektronskega sporočila).

Od preklica dalje vaših osebnih podatkov ne bom več obdelovala. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

Posredovanje osebnih podatkov:

Osebne podatke bom varovala in zaupno obravnavala, ne bom javno razkrila in jih tudi ne bom posredovala tretjim osebam, razen izbranim pogodbenim partnerjem, ki so prav tako zavezani k varstvu osebnih podatkov z Uredbo.

Dostop do osebnih podatkov:

Do zbranih osebnih podatkov imam dostop jaz kot upravljavka te spletne strani.

Za pošiljanje e-novic uporabljam storitve ponudnika MailerLite, podjetja s sedežem v Evropski uniji, zato ima tudi to podjetje dostop do osebnih podatkov. Zaradi pošiljanja e-novic obstaja sekundarni seznam, kjer so shranjeni naslednji podatki: ime in elektronski naslov; ta seznam je shranjen pri podjetju MailerLite, in sicer le s tem namenom (t. j. zbiranja in obdelave osebnih podatkov zaradi pošiljanja e-novic). Pogodbo o obdelavi osebnih podatkov si lahko ogledate tukaj, njihovi splošni pogoji so na voljo tu, njihova politika zasebnosti tukaj in politika piškotkov tule.

V zvezi s piškotki sta za varstvo osebnih podatkov pomembni še dve podjetji, in sicer Automattic Inc. in Google, ki imata tudi dostop do nepersonaliziranih osebnih podatkov (piškotkov) z namenom delovanja in optimizacije spletne strani.

Spletna stran je izdelana na platformi Word Press, ki je v lasti podjetja Automattic Inc. Njihove splošne pogoje si lahko ogledate tukaj, politiko zasebnosti pa tu.

Politiko zasebnosti podjetja Google LLC v zvezi z Google Analytics si lahko ogledate tu, njihove splošne pogoje pa tukaj.

Vaše pravice v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki

V skladu z Uredbo imate naslednje pravice:

  • pravico do preklica soglasja,

  • pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas,

  • pravico do popravka podatkov,

  • pravico do omejitve obdelave,

  • pravico do izbrisa podatkov ter

  • pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Zahtevo lahko pošljete tudi na elektronski naslov: manca@mancaklinar.com; pri tem prosim navedite vaše ime in elektronski naslov.

Spremembe

Pridržujem si pravico do spreminjanja te politike zasebnosti. Spremembe bodo objavljene na tej strani in bodo učinkovale od objave dalje.

 


Kontaktni podatki:

Coaching in svetovanje za senzitivne, Manca Klinar, s. p.,

Plavški Rovt 7c

SI – 4270 Jesenice

Datum zadnje spremembe: 3. 9. 2018