Nekaj o preudarnem in zavestnem delovanju z energijo, časom, življenjem

Čas, v katerem se nahajate, je potenten, zato je še bolj potrebno paziti, kam usmerjate svoje misli, kaj mislite, kam usmerjate svojo energijo, ko delujete, kam usmerjate svojo energijo, v kakšna delovanja. Ali je to to, kar si želite, ali so to stvari, ki niso na vaši prioritetni listi? Ki niso to, kar si vi najprej želite?

V tem času, kot ste, v tem hitrem času, v katerem obstajate, je potrebno biti zavesten in pazljiv glede tega, kaj izbirate, da je vaša realnost, v kaj usmerjate vašo energijo, kaj počnete. Kajti na voljo imate na splošno le določeno količino časa, ki jo lahko uporabite, izrabite tako ali drugače, zato je to tako pomembno; da se zavedate, kaj si želite, kje si želite biti, kakšni si želite biti, kaj želite početi.

In da pogledate tudi, kaj sedaj počnete. Kaj od tega ni vaša prioriteta, kaj od tega – bomo rekli tako – ni vaša top izbira.

Preudarnost.

Preudarnost je najprej odločitev, da si to želite. Da si želite prevzeti moč nad svojim življenjem v svoje roke. To je začetek. Zavestnega življenja. To je začetek vplivanja in krojenja na svoje življenje in začetek manifestacije. Besede, ki jo tako radi uporabljate. A o tem kdaj drugič.

Sedaj vam polagamo na srce, da imate moč, da lahko izbirate, da, tudi, če je vaše življenje organizirano do vsake minute – v kar ne verjamemo, a tudi, če bi bilo -, imate tudi tu v tem primeru možnost vplivati na to, kaj se dogaja.

 

Prva stvar je odločitev, da želite to spremeniti, odločitev, da si želite svobodoNamera, želja.

 

In da to tudi poveste. Da ugotovite, kaj si namesto tega želite. Da potem pogledate, kaj potrebujete, kaj je tisti prvi najmanjši korak, ki ga lahko naredite v smeri proti temu cilju. A v vsakem trenutku, tudi, ko počnete nekaj, lahko to počnete drugače. Lahko se vprašate, kako bi to počel človek, ki je svoboden, človek, ki živi tako, kot si želi, in s tem tlakujete pot.

 

Kajti vaša energija je tista, ki usmerja vaše življenje.

 

Če ste namrgodeni, vdani v usodo in mislite samo na slabe stvari, na to, kako nimate moči, kako se vam dogaja krivica, uganite kaj. To se vam bo še naprej dogajalo. Kajti tja, kamor usmerjate svojo pozornost, svojo energijo, še več tega boste dobili. Tako vse deluje.

Medtem pa, če si izberete drugače, in usmerjate pozornost v to, kar si želite, in si v primerih, ko vam je hudo, priznate, da vam je hudo, in si rečete: „Hudo mi je. Težko mi je, najraje bi nekoga zbrcal!“ (čeprav to nam ni preveč ljubo). Vseeno: da si priznate svoje občutke in hkrati rečete: „A želim, da se to konča. Želim si to in to. In proti temu grem. Kaj lahko storim, da se to spremeni? Kaj potrebujem, da bom imel/imela več energije? Kaj potrebujem, da se obrnem v drugo smer?“

In že zgolj z namero in vprašanji se boste obrnili v drugo smer. To so močne stvari, vendar se morate zanje od-ločiti.

 

Nihče drug ne more zares spremeniti vašega življenja, kajti vi življenje spreminjate od znotraj.

 

Kakor hudo in težko se to sliši. Malo po malo spreminjate svoje misli, spreminjate naboj svoje energije, naboj svojega razpoloženja. Počnite tisto, kar vas podpira, kar vam je všeč, kar vam daje energijo. Dajte si, dovolite si, privoščite si. Vsaj malo. Privoščite si darila. Taka. In vaše razpoloženje se bo obrnilo. A če boste kot žrtev zunanjih okoliščin čakali na boljši jutri, ta jutri utegne dolgo potovati.“

 

(Angeli; sporočilo kanalizirala Manca Klinar dne 6. januar 2020)