Prijazne besede o mojem delu coachinje

 

Pod tem naslovom sem zbrala nekaj mnenj dam, s katerimi sem sodelovala, da si boste lažje ustvarili celovitejšo sliko o meni.

Seveda je mnenj in slik toliko, kot je ljudi in leč, skozi katere te slike nastanejo, res pa je tudi, da se ljudje (živčni sistemi) ne ujamemo z vsemi enako.

 

“Ujeta v kolo vsakdanje rutine, ki sem ga (že skoraj onemogla) gnala in pri tem še vedno stala na mestu, sem spoznala Manco. Predstavila mi je življenjski coaching in njegovo usmerjenost v prihodnost in sklenili sva sodelovanje. Ustvarili sva diskreten in zaupljiv odnos.

S svojim znanjem, toplino in potrpljenjem mi je pomagala spreobrniti miselnost glede lastne občutljivosti. Znam jo sprejemati kot normalno in običajno lastnost. Na nekaterih področjih jo zaznavam celo kot darilo, ki mu počasi rahljava mašno.

Z vprašanji me tenkočutno vodi preko lastnih ovir in mi pomaga spreminjati življenjsko naravnanost in vzpodbujati ljubezen in skrb zase. Skozi srečanja doživljam najbolj pristna otroška čustva, ki so bila v otroštvu zatajena.

Manca je srčna in pozitivna oseba, z izrednim sočutjem in razumevanjem do visoko občutljivih. Spoštovanje je njena odlika. Sprejema tvojo trenutno zmožnost razumevanja življenja. Ne sodi in ne kritizira. Nikoli ne pozabi omeniti, kako navdihujoč je zanjo tvoj napredek in koliko se ob tem nauči. Vse, kar dosežeš, pripiše tvojim prizadevanjem.

Ker je pot preobrazbe tudi težka, pri Manci najdeš zaledje, varen pristan. Vedno čutiš, da je ob tebi. Ko začuti, te poišče. Preprosto ji je mar.”    

– J. S., Ljubljana

Pri delu z Manco sem zares uživala. Je topla, vedno pripravljena na nasmeh in prijazna. Že od prvega srečanja sem čutila, da ji lahko zaupam. Je prizemljena in poskrbi za prijetno vzdušje za raziskovanje različnih občutkov in idej. Manca je pozitivna po naravi. Uživala sem v času najinih srečanj in čutim, da sem uspela doseči svoje cilje.

Manca deluje zelo mirno in vedno ustvari topel in varen prostor, v katerem lahko raziskujem zahtevne stvari. Večino svojega življenja sem živela “v glavi”. Po tem, ko sem delala z Manco, sem zmožna priti v stik s svojim srčnim predelom, sedeti s svojimi čustvi in dejansko se učim zaupati svojim čustvom.”

– Kim H., ZDA

Pričakovala sem, da bom izvedela kaj več o sebi kot visoko senzitivni osebi. Želela sem postaviti meje, da bi se kot visoko senzitivna oseba zaščitila.

Po srečanju se počutim dovolj okrepljeno, da postavim svoje meje, hkrati pa imam izdelano tudi strategijo, s katero se lahko uspešno obranim nezaželenih občutkov in nezdravih razmerij.

Manca je bila potrpežljiva in prisotna z mano, tako da sem se počutila dovolj sproščeno deliti svoje negotovosti. Kadar sem se ujela v past svojega ozkega razmišljanja, me je znala nežno pripeljati tja, kjer sem lahko videla celotno sliko.

Kot visoko senzitivna oseba res cenim Mančino razumevanje in hkrati profesionalnost glede moje ranljivosti. Njen coaching je učinkovit in transformativen, hkrati pa se lahko počutite sproščeni in ji zaupate svoje težave v zvezi s senzitivnostjo. Ima obširno znanje s tega področja in je vešča dela z visoko senzitivnimi osebami. Zagotovo bi jo priporočila!” 

– Yannan, Velika Britanija

Hvaležna sem ti, da si ustvarila varno okolje, polno sočutja, ki mi je dovolilo, da se odprem in sem ranljiva. Tvoja toplina in negovalen pristop mi pomagata biti sproščena in ti zaupati z odprtostjo in globino. Tvoja sposobnost, da nežno postavljaš vprašanja in zrcališ povedano, je močna in me pomaga voditi na mojem popotovanju. Zares hvaležna, prijateljica moja.”  

– Margy, ZDA

Manco sem spoznala v coaching šoli. Takoj, ko sem prebrala njeno predstavitveno elektronsko sporočilo in si ogledala njeno biografijo na spletni strani, sem vedela, da bom spoznala svoj alter ego. In sem ga!

Od prvega srečanja sva se dobro razumeli in v njej sem našla ne samo zelo kompetentno coachinjo, ampak tudi izjemno človeško bitje, nekoga, ki bi ga na neki točki svojega življenja vsakdo moral spoznati.

Takoj je ustvarila varno okolje, potrebno za globok vpogled vase in za popolno iskrenost. V njeni podpirajoči, sočutni in neobsojajoči prisotnosti ter ob njenih diskretnih in pravočasnih posredovanjih (naj so bila to vprašanja, uvidi ali celo zgolj njena tišina) sva sloj za slojem luščili omejujoča prepričanja ter neodkrite potlačene resnice in potrebe.

Reči, da sem zahvaljujoč Manci dosegla napredek na poti svojega samoraziskovanja in samoodkrivanja, ne bi bilo čisto pošteno. Kar se je dejansko zgodilo, je bilo, da sem poletela naprej in imam sedaj, zahvaljujoč njej, še več samozavedanja ter sem bolj v stiku s svojo notranjo modrostjo.

Hvaležna sem vesolju, da je poskrbelo, da sva se srečali. Hkrati se veselim nadaljnjega dela z njo, saj je dodana vrednost njenih tehnik in spretnosti coachinje tudi njena čudovita, topla osebnost, ujemajoča se z njeno strokovnostjo. Manca, hvala ti!”

– Evdoxia Stoupi, 47, Grčija

 

P.s. Angleška mnenja sem prevedla sama. Izvirnike si lahko preberete na angleški verziji strani.