Kanaliziranje – sporočila angelov

 

Vprašala sem, kaj je kanaliziranje …

Kanaliziranje je nek most med zavestjo nas, angelov, duhovnih vodnikov, višje zavesti, ki nismo obremenjeni z Zemljo, z njeno dvojnostjo, z bolečinami, z vsem, kar se dogaja dol pri vas. Most do vas, ki ste pozabili, da ste ljubezen in svetloba, in se to poskušate spomniti. Mi smo nekak pripomoček, kažipot, navodila ali pa postopno odkrivanje, spominjanje tega, kar vi ste. Mi smo lahko tudi opora, da niste sami, da se zavedate, da niste sami, in da dobite ta dokaz na približen način, da mu lahko verjamete. Če nekaj slišite skozi nekoga drugega ali skozi glas, če ti kanaliziraš sama zase, je to drugače, kot če slišiš samo glas v tvoji glavi. Takrat ne veš, ali je tvoj um ali je tvoja intuicija ali je kdo drug, pač si zmedena. Dokler nimaš tega razčiščenega, kaj in kako se kakšen glas oglaša ali pojavi.

Mi smo opora, mi smo dodatna ljubezen, mi pošiljamo tisto, kar potrebujete, da se zavedate, da ste tu na nekem potovanju, ki ima smisel, da ste se prišli sem nečesa naučiti, nekaj spoznati, nekaj doživeti in da se ne dogajajo stvari naključno, ampak, da se stvari dogajajo na ključ, da se stvari dogajajo zato, da se boste vi nečesa spomnili, nekaj spoznali, se naučili in vse delčke, ki so tu za vas, ki se tu ustvarjajo, da jih boste sestavili v celoto. V celoto, ki se ji reče vaše življenje, zato da boste potem, ko se boste vrnili v svoj dom, kot energija, kot duša, da boste imeli eno lekcijo več, izkušnjo, ki ste jo prišli doživeti, da boste res utelesili to, kar ste želeli utelesiti. In da boste drug drugemu pomagali osvojiti lekcije.

Nič se ne dogaja naključno. Tiste stvari, ki izgledajo najbolj naključne, so stvari, ki so najbolj dogovorjene, so stvari, ki se morajo zgoditi zato, da vi nekaj spoznate, da vi nekaj izveste, se spomnite, da naredite nek korak. To si zapomnite. Tisto, kar je najbolj naključno, slučajno, čudežno, tisto je vse na ključ. Za vas, zato, da se zgodi nekaj drugega, kar ste vi predvidevali, oziroma na poti do tja, kamor ste vi želeli priti kot duša v tem življenju. Kamor ste si dali možnost priti. Če se vsa učenja izkažejo za prava oziroma izvedljiva :). Kajti včasih si kot duše nakopljete preveč. No, nakopljete …

Kot duša ste zelo optimistični, saj takrat ste energija, ste svetloba, ste ljubezen, takrat je vse možno. In zato si zadate določene naloge, določene lekcije in učenja, in se postavite oziroma si zamislite situacije, ki pa lahko potem, ko ste enkrat na zemlji, ko se življenje dogaja – čeprav ZA VAS – se dogaja VAM in je takrat lahko premočno, takrat morda niste sposobni osvojiti te lekcije. Zato si sicer pustite več možnih izhodov, več možnih poskusov, a včasih je vse preveč.

In mi smo tu zato, da vam to malo olajšamo, da vas malo spomnimo, da vam pomagamo po svojih najboljših močeh. Vsi mi Angeli, Osebni, Nadangeli in vsi ostali angeli, ki smo tu za vas, ki bdimo nad vami in vam pomagamo na, hm, toliko načinov, ki si jih vi nikakor ne morete zamisliti. Kadar ste na Zemlji, seveda.

Kanaliziranje bi lahko opisali tudi kot nekakšen dokaz, da tisti glasovi, ki jih vi slišite, čutite oziroma, da tisto nekaj, kar morda v sebi veste, kar ste na kdaj pomislili, kar se vam je v preteklosti zgodilo, pa tega niste verjeli, ker se vam je zdelo preveč čudežno, preveč neverjetno, da vam to potrdi. Da vam potrdi vaše čutenje, to, kar čutite, to, kar globoko v sebi veste, a v to ne zaupate.

Kanaliziranje in mi smo tu zato, da vam pomagamo zaupati vase in zaupati v Življenje, da se življenje dogaja ZA vas, da se življenje dogaja vam, a ZA vas, tako kot je najbolj prav ZA VAS v skladu s potjo, ki ste si jo zamislili, preden ste prišli na Zemljo.

In zato je kanaliziranje tako čudežno, tako dobrodejno, tako priporočljivo, zato, da vi spoznate, da tisto, kar ste morda kdaj pomislili, kar se vam suče v glavi, kar ste slišali in bi temu želeli dati pozornost, pa ste zamahnili z roko in rekli: „To je preveč neverjetno!“ Zato, da vam potrdi, da na tem nekaj je, da vi STE zmožni biti intuitivni, da vi STE zmožni biti preroški, da vi zmorete čutiti več, kot je tradicionalno dopuščeno, dovoljeno, v navadi, priznano … Marsikdo na tihem verjame več, kot je javno ali na glas pripravljen priznati, to vam kar povemo. In več se bo o tem govorilo, bolj boste opolnomočeni, bolj boste verjeli vase, bolj boste zaupali v – vase. In (…) manj vas bo mogoče obvladati, strašiti, manipulirati z vami. In vas voziti za nos.

Močan človek je tisti, ki zaupa vase, ki je povezan s sabo, in ki ve, kaj čuti, ki deluje na podlagi tega, kar čuti – ne mislimo sedaj, da reagira na vsake občutke in na vse impulze – ampak je povezan s sabo, ve, kaj je njegova resnica – ali njena resnica – in v skladu s tem deluje. Je zvest sebi. In take ljudi vi na Zemlji potrebujete. Na tak način bo vsem bolje. Vključno s planetom. A tudi planet ima svoje lekcije. In tudi planet vam kaže, kako mu ni povšeči. Oziroma mati Zemlja vam kaže, da nekaznovano ne morete početi vsega. To je: z mikroravni gre na makroraven. Vi nekaj naredite, se vam pokaže na zdravju. V družbi ali v družini ali manjša, večja celica, nekaj naredite, kar ni v skladu z najvišjim dobrim te celice, in ste kaznovani. In tako je tudi na ravni planeta.

(…)

Komu bi priporočili kanaliziranje?! Vsem! No … pa pojdimo malo bolj – po vaše – realno.

Najprej bi priporočili kanaliziranje tistim, ki verjamejo, da v življenju obstaja nekaj več. Ti bodo najbolj dovzetni za sporočila.

Drugo so tisti, ki potrebujejo zaupanje vase, tisti, ki včasih nekaj čutijo, pa ne vedo, kaj to je. Tisti, ki verjamejo, da obstaja nekaj več, da obstaja nekaj poleg tega, kar je, ki se morda kaj spomnijo, morda kaj slutijo, a so hkrati v svojem življenju zelo negotovi, ne vedo, kam bi se obrnili, ki so – in tukaj je poudarek zate – senzitivni, ki so dovzetni in lahko to najbolje uporabijo oziroma jim bo to prineslo največ dobrega. Kajti so s svojo senzitivnostjo so bolj dovzetni za dražljaje iz okolice, ki jim lahko, skupaj z njihovo intuicijo, dajo pomembne podatke za njihovo ravnanje, za to, kako se v življenju obrniti in kako pomagati drugim. Ravno ti potrebujejo neko podporo, nek, če hočeš tako, dokaz, da obstaja nekaj več, da tisto, kar oni čutijo in slutijo in mislijo in se jim dozdeva, je resnično in da lahko temu verjamejo. S sporočili se bodo okrepili, se bodo čutili podprte, ne same, jih bo opolnomočilo, da bodo bolj zaupali vase in ko bodo bolj zaupali vase, se bodo znali bolje postaviti zase, postaviti sebe na prvo mesto, kar pomeni, poskrbeti za svoje potrebe, tiste najbolj nujne, da lahko v tem svetu sploh funkcionirajo, in potem bodo lahko dostopali do tistega, kar jim daje njihova senzitivnost, do svojih darov. To velja za vse, predvsem pa za te, ki so še bolj občutljivi.

Kajti to potrebujete vi, nek dokaz, neko potrditev, da to, kar v sebi čutite, je lahko res in da vas pelje na pot do tega, da to izmojstrite, da se naučite to bolje brati, da se naučite to bolje uporabljati, kajti uporabljali boste to v najvišje dobro, tega ne boste zlorabljali.

Kajti angelska sporočila so sporočila ljubezni, so sporočila, ki peljejo vsako osebo v njeno najvišje dobro. In njeno najvišje dobro je splošno najvišje dobro.

To bi priporočili tudi tistim, ki potrebujejo podporo, ki čutijo, da v življenju nimajo osebe, ki bi jih v življenju brezpogojno podprla, ki bi stala ob njih, v vsem, kar doživljajo, ki bi jim verjela, ki bi verjela, da to, kar čutijo, je resnično, da to, kar doživljajo, se dogaja, se lahko dogaja in da se lahko dogaja na tak način, kot se njim dogaja, kot oni to doživljajo, kot se njim to zdi.

To smo sicer omenili že prej: da niso sami, a vendar lahko tudi tako napišeš, malo bolj podrobno. Angelska sporočila so sporočila ljubezni in podpore, a hkrati so tudi jasnost, so tudi razlaga, kaj in kako je potrebno delovati bodisi na univerzalnem nivoju bodisi na popolnoma osebnem nivoju. Kakšna sporočila so najprej splošna, da oseba sploh dobi vpogled v to, kako se nekaj dogaja, da pozna ozadje, potem pa se premakne k bolj konkretnim za določeno osebo. A še zmeraj, lahko se začne pri začetku, kot je to skrb zase, delovanje iz ljubezni, ljubezen in strah, lahko pa, če je oseba že dovolj odprta in dovolj pozna, se premakne na konkreten primer, do konkretnih korakov. Vse je odvisno od osebe in od njenih potreb.

Seveda je tu različno, ali kanaliziraš osebne Angele, Angele nasploh ali Nadangele ali Boginje. Kajti Nadangeli ali Boginje imajo določene specialnosti, vsak je, recimo temu, specialist za določene naloge. In zato vprašaš v zvezi z določenimi nalogami določenega Nadangela, Boginjo, Zmaje, katerokoli zavest želiš. In seveda tu ne smemo pozabiti na osebne Duhovne vodnike. Vsak ima tudi osebno duhovno vodstvo, ki osebno spremlja njega na poti, mu svetuje, je tu zanj in tudi njih lahko vprašaš.

(…)

Blagoslavljamo vas z neizmerno ljubeznijo in z neizmernim zaupanjem v vas. Da se boste prebudili, da boste ostali budni in da boste uporabljali to svojo moč. Vsak dan znova.

Mi, Angeli“

 

(Angeli, kanalizirala Manca Klinar 12. 9. 2019)