Omejitev odgovornosti

VARSTVO PODATKOV

Vse informacije ali podatke, ki mi jih boste zaupali, bom varovala v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov ter jih ne bom uporabila za druge namene kot te, zaradi katerih ste mi jih zaupali (za obveščanje o prispevkih, novicah, informacijah ali za komunikacijo znotraj poslovnega razmerja). Več o tem je navedeno v moji Politiki zasebnosti in Politiki piškotkov.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Prosim, vzemite na znanje, da nisem licencirana ponudnica zdravstvenih storitev. Informacije in viri na tej strani so izobraževalnega in informativnega značaja; njihov namen nikakor ni nadomestiti posvet z zdravnikom ali strokovnjakom za duševno zdravje. V primeru resnih psiholoških, fizičnih ali drugih težav se prosim takoj posvetujte z ustreznim strokovnjakom. Nobena od informacij na strani ni namenjena diagnosticiranju ali zdravljenju kakršnegakoli duševnega ali fizičnega zdravstvenega stanja, niti ni nadomestilo za zdravstveno ali psihološko diagnozo ali zdravljenje.

Spletno stran želim ohranjati relevantno in jo posodabljati, zato si pridržujem pravico spreminjati vsebino in obliko spletne strani brez predhodne najave.

Na spletni strani so navedene tudi zunanje povezave, ki (razen spletne strani www.visokosenzitivnaoseba.si) niso moje, niti jih ne upravljam ali vzdržujem, zato ne morem jamčiti za njihovo točnost, ažurnost ali popolnost informacij na njih.

AVTORSTVO FOTOGRAFIJ

Fotografije, ki so objavljene, so delo Anje Benedik (večina), avtorjev, ki prispevajo na spletno stran Pexels, moje ali so delo koga drugega. Trudim se pri vsaki fotografiji navesti avtorja.