Energijska podpora

Storitve                

 

  1. Kaj je energijska podpora?
  2. Kakšno vrsto energije uporabljam?
  3. Kako to izgleda?
  4. Kakšne so koristi tega dela?
  5. Kakšne izkušnje imam s tovrstnim delom?

 

  1. Kaj je energijska podpora?

Energijska podpora je proces, v katerem tvoje telo prejme dodatno nevtralno življenjsko energijo kot podporo. NE gre za terapijo ali zdravljenje.

Če imaš zdravstvene težave, predlagam, da se posvetuješ z zdravnikom oziroma drugim strokovnjakom s področja medicine.

 

  1. Kakšno vrsto energije uporabljam?

Uporabljam energijo Zemlje (matriks). Gre za nevtralno energijo, ki prihaja iz središča Zemlje. Je oranžnordeče barve. Tvojemu telesu da dodatno energijo, vanj pa pride skozi sekundarne čakre (energijske centre) na tvojih podplatih.

 

  1. Kako to izgleda?

Energijska podpora se lahko izvede osebno ali na daljavo. Energijske podpore, ki jih opravljam na daljavo, dopolnim s krajšimi spletnimi (Zoom) srečanji (5 do 10 minut).

Med srečanjem tvoje telo napolnim z zemeljsko energijo, ki jo kanaliziram v tvoje telo. Ti ležiš na hrbtu in prejemaš energijo.

Prva energijska podpora traja približno 35 minut.

Če je tvoja izbira paket treh srečanj, bosta drugo in tretje srečanje trajala približno 45 minut.

 

  1. Kakšne so koristi tega dela?

Energijska podpora tvojemu telesu da dodatno življenjsko energijo, obnovi tvoje zaloge energije ter očisti energijske kanale in centre v tvojem telesu. To izboljša tvojo sposobnost dnevnega pridobivanja dodatne energije in učinkovite uporabe energije, ki jo tvoj sistem prejme iz vseh virov (iz Zemlje, zraka, hrane, itd.).

Po prejeti energijski podpori lahko izkusiš bolj energično počutje, občutek večje osredotočenosti in prizemljenosti. Pomaga tudi povečati kapaciteto za osebno transformacijo in za soočanje z življenjskimi spremembami. Intenzivnost izkušnje podpore in učinkov bo odvisna od obstoječega stanja tvoje energije.

V bistvu gre za pospešek življenjske energije in ker gre za inteligentno energijo, bo šla tja, kjer je najbolj potrebna.

 

  1. Kakšne izkušnje imam s tovrstnim delom?

Za ta način dela z energijo sem končala izobraževanje Energijske integracije – Energijske medicine. Izobraževanje je vključevalo teoretične in praktične temelje dela z energijo.

Pred tem sem bila iniciirana v 1. in 2. stopnjo USUI Reikija in 3. stopnjo USUI SHIKI RYOHO Reikija (Energetski reiki) ter postala praktik in mojster kanaliziranja angelskih sporočil po metodi Celestial Inspiration.

Ponovno poudarjam, da NISEM zdravilka ali terapevtka.

 

Storitve

 

Stik z menoj:     📧     

 

Posamezna energijska podpora                                                Paket treh srečanj

 

 

Fotografija: Anja Benedik