Boginja Afrodita o ženski moči, prebujanju in zdravljenju

 

“Kar bi ti želela sporočiti, je to, da se ženska moč prebuja, da se prebujate, da postajate vedno bolj močne, saj tudi v vas ta ženskost vedno bolj sili na plan.

Čas je, da se prebudite, čas je, da uporabljate svojo moč, da uporabljate svoje atribute, a da to uporabljate na način, ki je, hm, bom rekla varen, na način, ki je pošten, da to ni manipulacija, zato potrebujete najprej to uporabiti zase, za prebuditev svoje moči, za raziskovanje sebe, za raziskovanje svoje moči in da s to svojo močjo pozdravite sebe.

Da pozdravite to, kar je bilo v vas ranjeno, da vidite ve same najprej, kakšna čudovitost je v tem, da ste ženska, kakšen blagoslov in kakšna moč, a zato, da to moč lahko uporabljate v najvišje dobro, tako, kot je bila zamišljena, in da se učite lekcij, ki vam jih življenje prinaša, zato potrebujete spoznati sebe, potrebujete poznati to svojo moč, to svojo ženskost, kako se kaže, kaj jo boli, kaj jo prizadane, kako žari, kaj potrebuje zato, da zažari, kaj potrebuje za to, da se počuti varno, in potem ji to dajajte.

Skrbite zase, bodite ponosne na to, da ste ženska, da ste ženske, da ste kreatorke, da ste kraljice. Postanite kraljice. Poglejte si svojo krono, priznajte si jo. Dajte si jo na glavo, dvignite glavo, dvignite brado in bodite ponosne. Nihče vas ne more poteptati, če mu tega ne dovolite. Naj vam bo to vodilo.

Kar se je zgodilo, se je zgodilo, to je kolektivno, to je zavest človeštva, in tu ste ve sedaj zato, da te svoje rane pozdravite, da pozdravite vse za nazaj, da pozdravite vse sedaj in da omogočite ženskam naprej, druge lekcije, drugačne lekcije, da bodo te lekcije osvajale s svojo polno žensko močjo, z zavedanjem svoje ženske vrednosti, ne samo vrednosti kot človeka, ampak vrednosti kot ženske, kot tiste, ki nosi v sebi zametek vsega.

Ve ustvarjate, ve nosite, ve čuvate, ve ste odgovorne za to, kaj se bo rodilo. In zato v to odgovornost spada tudi to, da se zavedate vrednosti tega, te naloge, ki vam je zaupana, vrednosti te odgovornosti in da zaščitite to svojo vrednost, da jasno in glasno poveste: “To sem jaz. To so moje vrednote. Tega ne bom prenašala.”

Enako vrednost, tu ne gre za to – čeprav ste ve čudovite, enkratne, imate velike zmožnosti, velike odgovornosti, pri tem ne mislim, da ste več vredne od moških, nikakor ne, ste enakovredne, a čas je, da se ta enaka vrednost končno prizna tako, kot je to potrebno.

Da se ne gre v peskovnik igrati z igračami enega ali drugega oziroma z igračami moških na njihov način. Ne, gre za to, da se ve igrate v peskovniku s svojimi igračami, da vodite igro na svoj način, kajti le tako bo lahko slika popolna, le tako bo krog poln, bo stekel, bo energija stekla tako kot mora, kajti vi se dopolnjujete, brez vas ne bilo življenja in brez moških ne bi bilo življenja, zato si priznajte te vloge, priznajte si vsak svojo energijo, priznajte si vsak svojo moč in vsak svojo zmožnost. In znajte ceniti vrednost vsakega spola.

Sedaj govorim o moških in ženskah, kajti to je najbolj tradicionalen način, kako vse to ločiti, sedaj prihaja do drugih oblik, a jaz se bom osredotočila na moško in žensko. V bistvu na vas.

A to poudarjam oboje zato, ker iz te bolečine, ko je bila ženskost zatrta, ko je bila ženskost ponižana, poniževana – ravno zaradi tega, ker so nekje nekdaj spoznali to veliko moč, to veliko vrednost, to veliko in izjemno kvaliteto ženske kreacije, ženske kreativnosti in jo začeli poniževati, zmanjševati, kontrolirati.

A iz tega, iz te bolečine, je zelo hitro lahko priti do tega, da v boju za to, da bi se to pozdravilo, da bi na silo dali veljavo ženski, ženskim kvalitetam, pride do tega, da se postavi na večvreden položaj, da se postavi v boj, v obrambo in v boj, in to na drugi strani prinese strah, prinese boj, prinese obrambo, in to na silo ne bo nič rešilo.

Kar je potrebno, je to, da se ve, ženske, začnete zavedati svoje moči, da se ve spoznate in da potem, ko se ve globoko v sebi zavedate te svoje moči, te svoje kvalitete, svojih zmožnosti, da iz tega zavedanja mirno in z ljubeznijo to izražate. Mirno, z ljubeznijo, a brezkompromisno, odločno. In ne prositi za spoštovanje.

Ko boste ve spoštovale sebe kot človek, kot ženska, ko boste zavedne svoje moči, svoje vrednosti, boste ve to vrednost živele, to vrednost sijale navzven in to izražale na drugačen način.

Takrat bo to dejstvo in moški bo to začutil in moški bo to sprejel, morda na začetku s strahom, morda se bo upiral, a ni vam potrebno nič drugega, kot da pri tem ljubeče, razumevajoče, a odločno vztrajate.

Moški si želi biti moški. Moški si želi spoštovati svojo žensko. A tudi moški so bili ranjeni, manipulirani in zato so sedaj v strahu, bojijo se. In zato vsi napadi na ženske. To ni stvar posameznikov, to je stvar zgodovine in kolektivnega dogajanja.

A je čas za ozdravitev obeh, obeh, vsakega posebej, in to se začne z vsakim posameznikom, z vsako posameznico, z vsako, z vsakim spoznanjem, s širitvijo spoznanja, s podporo, z večanjem mreže zavedanja, spodbujanjem.

In ne z ognjem in mečem, ne z borbo, ne s silo zatrtih, to ni pravi način, kajti sila naleti na silo. Ampak z dostojanstvenim zavedanjem svoje moči. In z “ne”, z besedo ne, ki bo izražala prepoved teptanja tvojih vrednot, ki bo zahtevala spoštovanje tvoje vrednosti kot človeka, tvoje vrednosti kot ženske, tvoje vrednosti in tvojega načina, vrednosti tvojega načina, vrednosti ženskega načina in vrednosti ženskega doprinosa.”

Povabim te, pozivam te, da stopiš na to pot prepoznavanja lastne vrednosti, prepoznavanje lastne vrednosti kot človeka in prepoznavanje lastne vrednosti kot ženske. Ko boš prepoznala svojo vrednost in se je zavedala, svojo moč, boš v tej svoji moči lahko prepoznala tudi vrednost tvojega moškega, vrednost moških, vrednost moškega. In lahko boš spoštovala tudi njegov način, kajti ti boš sebi dovolila spoštovati svojega.

Ko ti spoštuješ sebe, ko ti dovoljuješ sebe, ko ti ljubiš sebe in svoj način, lahko vse to daš tudi drugim- Če ne veš, kaj to je, kako lahko to daš drugim, kako lahko veš, da to daš drugim? Zato vabim te v raziskovanje sebe. Kaj zate pomeni biti ženska, kaj zate pomeni ženstvenost, kako to zgleda zate v tvojem življenju? Raziskuj se. Tako čudovita si, tako zelo čudovita si. In jaz bom že vedela, kajne?

Dovoli si biti zapeljiva. In če ti je najprej nerodno, bodi samo zase, bodi zapeljiva sama s seboj. Glej se, božaj se, zapeljuj se, govori svoje ime, daj si nežnost, daj si dotike, daj si objeme, neguj se, crkljaj se. Daj si užitek, pleši, premikaj se, gibaj se, nežno.

Dovoli si biti to, kar že ves čas v tvoji notranjosti čaka, da lahko pride ven, da se lahko izrazi in ko boš odprla vrata temu izrazu, te bo vse to začelo tudi podpirati, ti dajalo moč, moč za to, da si to, kar si, ženska – močna ženska, nežna ženska, mehka ženska.

To je bilo moje sporočilo za vas v tem trenutku, v tem dnevu, tokrat.

Lepo vas pozdravljam, objemam in žgečkam vas s tančico, s perjem rdeče barve. Na vas polagam zelen diamant, zelen smaragd in vam skoraj velim: Bodite to, za kar ste se rodile, da ste, da boste! Čas je, čas je sedaj.

Z vami, za vas – z neizmerno podporo, z neizmerno ljubeznijo, z neizmernim občudovanjem, spoštovanjem in z dozo, močno dozo, strasti.

Drznite si, upajte si, bodite kraljice svojega življenja, kraljice svojega kraljestva in ponosno nosite svojo krono. Vredne ste, zmorete, podprte ste.

Z vami in za vas,

jaz, boginja Afrodita.”

(Kanalizirala Manca Klinar, 24. februarja 2020.)

*(Prepis zvočnega posnetka – ločila so postavljena glede na poudarke v glasu, kar se morda včasih ne ujema s slovnico.)