Politika piškotkov

Vsebina se nanaša na spletno stran www.mancaklinar.com, ki jo upravljam Manca Klinar (Coaching in svetovanje za senzitivne, Manca Klinar, s. p.), in na podatke, ki jih zbiram preko te spletne strani.

Z uporabo te spletne strani soglašate z uporabo piškotkov v skladu s to politiko in v skladu z mojo politiko zasebnosti.

Obvestilo o uporabi piškotkov

To obvestilo je podano v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki ureja pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje podatkov ali dostop do podatkov, shranjenih na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Kaj so piškotki

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih spletne strani uporabljajo zato, da so izkušnje uporabnikov bolj učinkovite. So osebni podatki, ki ne omogočajo identifikacije.

Po zakonu lahko piškotke na vaši napravi shranjujem v primeru, ko so nujno potrebni za delovanje strani. Za vse druge vrste piškotkov potrebujem vaše dovoljenje.

Piškotki se ob obisku spletne strani prenesejo na vaš računalnik ali mobilno napravo in nato posredujejo podatke o tem, kolikokrat obiščete spletno stran in kaj vas ob teh obiskih zanima.

Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika, tako da lahko sami po želji omejite ali onemogočite shranjevanje piškotkov. To lahko storite v nastavitvah (možnosti so, da računalnik samodejno sprejme piškotke, da jih zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani).

Piškotki običajno vsebujejo:

  • ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek,

  • atribute; ti shranjujejo informacije, kot so življenjska doba piškotka, domena, čas hranjenja na računalniku in

  • vrednost, ki je običajno neko naključno generirano edinstveno število.

Ostali podatki, ki jih piškotki lahko zabeležijo, so: IP številka, tip brskalnika, jezik brskalnika, izvorna stran, ki vas je napotila na to spletno stran, datum in ura obiska, trajanje obiska posamezne podstrani, podstrani, ki jih obiščete, vrstni red obiskov podstrani, podatki o napravi, ki jo uporabljate za obisk spletne strani in podobno.

Kdo in zakaj obdeluje te podatke

Piškotke, ki jih uporablja to spletno mesto, obdelujeta podjetji Automattica Inc. in Google LLC (povezave na njune splošne pogoje in politike so navedene v moji Politiki zasebnosti).

Namen obdelave je prikaz analize in statistike obiska spletne strani s spremljanjem kumulativnega obnašanja obiskovalcev na spletni strani (in ne morebitna identifikacija uporabnika).

Piškotki, ki jih uporablja spletna stran

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke vaša privolitev ni potrebna.

Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Nastavitve piškotkov lahko vedno spreminjate desno spodaj v zavihku Zasebnost & Piškotki.

Tabela piškotkov, ki jih uporablja moja spletna stran:

Storitev

Ime piškotka (doba hranjenja v brskalniku)

Opis

Piškotki storitve za pošiljanje e-pošte MailerLite

_cfduid (1 leto)

Uporablja jih omrežje z vsebinami, Cloudflare, za prepoznavanje zaupanja vrednega spletnega prometa

YouTube

yt-remote-cast-installed (do konca seje), yt-remote-fast-check-period (do konca seje), yt-remote-session-app (do konca seje), yt-remote-session-name (do konca seje), yt-remote-connected-devices (trajni), yt-remote-device-id (trajni), yt.innertube::nextId (trajni), yt.innertube::requests (trajni), VISITOR_INFO1_LIVE (179 dni), YSC do konca seje), GPS do konca seje)

Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Spletna stran

CookieConsent (1 leto), test_cookie (do konca seje), H_HPXY_CHECK do konca seje)

Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.

doubleclick.com

IDE (2 leti)

Piškotek služi Doubleclick usmerjenim reklamam

 

Spremembe

Pridržujem si pravico do spreminjanja te politike piškotkov. Spremembe bodo objavljene na tej strani in bodo učinkovale od objave dalje.

 

Kontaktni podatki:

Coaching in svetovanje za senzitivne,

Manca Klinar, s. p.,

Plavški Rovt 7c,

SI – 4270 Jesenice

Datum zadnje spremembe: 3. 9. 2018